skip to Main Content

Representatieve portretfoto's

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je druk aan het solliciteren? Dan mag een representatieve profielfoto niet ontbreken. Zakelijke portretfoto’s zijn ideaal voor een professionele uitstraling. Een representatieve foto maakt een goede eerste indruk op je LinkedIn profiel of sollicitatiebrief. Ook voor bedrijven is het verstandig om representatieve portretfoto’s te laten maken.

Goed geportretteerde werknemers zijn immers een visitekaartje voor het bedrijf waar zij in dienst zijn. Zij dragen bij aan de uitstraling van het bedrijf en de eerste indruk als potentiële werkgever. Daarnaast maak je met professionele profielfoto’s een goede indruk op zakenrelaties en klanten.

Als je jezelf wilt verkopen, dan is een professionele foto een belangrijke eerste binnenkomer.

Met een zakelijke portretfoto heb je online de eerste indruk al gemaakt. Alles is hierbij van belang. Het licht, de setting én je kleding. Wat wil je communiceren? Je persoonlijkheid? Je professionaliteit?

Ik denk graag met je mee om de juiste boodschap te vertalen in een portret waarmee je indruk maakt.

Investering Profielfoto

  • 30 minuten fotografie
  • 3 digitale fotobestanden

€ 175,- incl. BTW 
(€144,63 excl. BTW)

Toeslagen:

  • Extra fotobestand: € 19,95
  • 20 minuten extra tijd: €50,-

Reiskosten v.a. 15 km € 0,35 per km.

Profielfoto’s voor werknemers

Profielfoto’s nodig van alle medewerkers van een bedrijf? Dat kan! Neem contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden en maak ik een offerte op maat.

Eerder gemaakte zakelijke profielfoto’s

Back To Top