skip to Main Content

Trouwreportage

Een journalistieke trouwreportage; een tastbare herinnering aan jullie mooiste dag

Gaan jullie trouwen? Dan wil ik jullie van harte feliciteren! In de aanloop naar jullie bruiloft hebben jullie veel om te regelen: Een locatie, catering, de ringen, een mooi pak en een droomjurk… Maar vergeet de fotograaf niet! Een mooie bijzondere dag als jullie bruiloft vliegt voorbij. Daarna is het een dierbare herinnering om te koesteren, en dan is het fijn om een mooie trouwreportage te hebben die jullie kunnen bekijken, wanneer jullie maar willen.

Iedere bruiloft is anders en daarom is trouwfotografie maatwerk. Vooraf bespreken we in een kennismakingsgesprek hoe de bruiloft gaat verlopen. Ook bespreken we jullie wensen. Als jullie daarna in mij de juiste trouwfotograaf hebben gevonden, regelen we alles tot in de puntjes, zodat jullie een trouwreportage krijgen die deze bijzondere dag doet herleven.

Eerder gemaakte trouwreportages

Dit kun je verwachten van een trouwreportage

Een persoonlijke kennismaking

Samen bespreken we hoe jullie dag eruit komt te zien, en jullie persoonlijke wensen. Wat willen jullie graag gefotografeerd hebben, en met wie willen jullie op de foto? In dit gesprek bekijken we de mogelijkheden.

Journalistieke trouwreportage

Mijn aanwezigheid is onopvallend, waardoor de foto’s puur en spontaan worden. Jullie beleven samen met jullie dierbaren een onvergetelijke dag terwijl ik jaag op de mooiste plaatjes. Gefocust leg ik alle belangrijke momenten van de dag vast.

Een tastbare herinnering

In overleg maak ik voor jullie een trouwalbum met een selectie van de mooiste foto’s van de dag. Er zijn allerlei mogelijkheden om er écht jullie persoonlijke boek van te maken. Als het album af is kom ik het brengen, zodat jullie het daarna vol trots aan jullie familie en vrienden kunnen laten zien.

Back To Top