skip to Main Content

Focus op fotografie

Heb je al eens eerder mijn website bezocht? Dan zal het je niet zijn ontgaan: Ik heb mijn website volledig omgebouwd. Nu ligt de focus op fotografie, terwijl ik voorheen op deze site ook andere redactionele diensten aanbood.

Ik kijk altijd met een kritische blik naar mijn werk. Of het nu gaat om fotografie, het schrijven van een tekst of het bouwen van een website. En dat laatste kon beter, vond ik. Daarom heb ik een nieuwe, duidelijke site gemaakt voor mijn werk als fotograaf. Alle diensten die ik aanbied staan overzichtelijk onder elkaar. Wil je iets anders? Neem dan contact met mij op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Niet alleen fotografie, maar nog veel meer

Naast fotografie kun je bij mij ook terecht als je logo’s, infographics, illustraties, posters, folders, flyers of teksten nodig hebt. Als je daar meer informatie over wil of als je graag eerder gemaakt werk wil zien, kun je kijken op studiobling.nl. Met deze nieuwe website en nieuwe naam ga ik verder als redactionele allrounder.

 

Back To Top