skip to Main Content

Fotoshoot met Susan Marletta Hart voor HSP Magazine


Wist je dat 20% van de bevolking hoog sensitief is? En wist je dat er een blad is voor hoog sensitieve personen genaamd HSP Magazine? Van dat laatste was ik niet op de hoogte, tot ik benaderd werd door Brigitte Schellens, hoofdredacteur van het magazine, met de vraag of ik portretfoto’s wilde maken van Susan Marletta Hart, voor bij een interview met haar in het zomernummer van HSP Magazine. Ik vond het super leuk en interessant, want als HSP ben ik natuurlijk zeer betrokken bij het onderwerp.

Fotoshoot met Susan Marletta Hart

Susan is trainer, coach en auteur van 8 boeken over HSP’s. Ze is een van de eersten in Nederland die het begrip hoogsensitiviteit verder gingen onderzoeken, en vertelt in het interview over stress, ontspanning en bewustwording.

Opgetogen reed ik naar het centrum van Leiden, waar ik Susan trof voor de shoot. De bloesems stonden op dat moment volledig in bloei en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Ik vroeg Susan om tussen de bloeiende bloemen te gaan staan. Daar konden we bijkomen via het balkon van haar woning. Zo heb ik haar tussen de takken door gefotografeerd.

Vervolgens hebben we nog even rondgewandeld in de straten rond haar huis, voor nog wat meer variatie voor in het blad, en voor Susans nieuwe website, waar ze de foto’s graag voor wilde gebruiken. Zo hadden we twee vliegen in een klap.

Het werd een inspirerende ontmoeting, leuke samenwerking en een eindresultaat waar we trots op mogen zijn! Meer foto’s zien? Bekijk dan mijn portfolio.

HSP Magazine

Naast het interview met Susan kun je in het zomernummer van HSP Magazine lezen hoe Bas van Vugt hoogsensitieve ondernemers inspireert en heeft hij het over valkuilen èn mogelijkheden voor ondernemende HSP’s. Studente Tjesse en winkelier Indra vertellen over hun sensitiviteit en wat dat betekent voor hun dagelijks leven. Ook gaat het over hoogbegaafdheid, omdat het grootste deel van de hoogbegaafden tevens hoogsensitief is. En het thema faalangst komt aan de orde: omdat HSP’s vaak gericht zijn op de omgeving, hebben ze vaker last van faalangst. Hoe ga je daarmee om? Verder leuke columns, tips en rubrieken, waaronder een nieuwe rubriek van Esther Bergsma. Daarin bespreekt ze wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van hoogsensitiviteit. Het magazine ligt nu in de winkels en is verkrijgbaar via www.hspmagazine.nl

 

 

 

 

Back To Top