skip to Main Content

Trouwreportage

Een trouwreportage om jullie mooiste dag te blijven herbeleven

Gaan jullie trouwen? Dan wil ik jullie van harte feliciteren! In de aanloop naar jullie bruiloft hebben jullie veel om te regelen: De locatie, catering, de ringen, een mooi pak en een droomjurk… En vergeet de fotograaf niet! Een mooie bijzondere dag als jullie bruiloft vliegt voorbij. Daarna is het een dierbare herinnering om te koesteren en dan is het fijn om een mooie trouwreportage te hebben. Zo kunnen jullie je trouwdag nog vaak herbeleven.

Mensen zijn verschillend en daarom is iedere bruiloft anders. Trouwfotografie is dan ook maatwerk. Vooraf bespreek ik daarom in een kennismakingsgesprek hoe de bruiloft gaat verlopen. Hierbij sta ik stil bij jullie wensen. Als jullie daarna in mij de juiste trouwfotograaf hebben gevonden, regel ik alles tot in de puntjes. Je moet al aan zoveel denken, dus dan is het fijn als je over de foto’s geen enkele zorgen hebt. Het resultaat? Een trouwreportage die jullie nog vaak zullen bekijken en waarmee jullie unieke liefde voor elkaar optimaal tot z’n recht komt.

Impressie van trouwreportages

Dit kun je verwachten van een trouwreportage

Een persoonlijke kennismaking

Samen bespreken we jullie wensen en hoe jullie dag eruit komt te zien. Wat willen jullie graag gefotografeerd hebben en met wie willen jullie op de foto? In dit vrijblijvende gesprek bekijken we de mogelijkheden.

Journalistieke trouwreportage

Mijn aanwezigheid is zo onopvallend mogelijk, waardoor de foto’s puur en spontaan worden. Jullie beleven samen met jullie dierbaren een onvergetelijke dag terwijl ik jaag op de mooiste plaatjes. Gefocust leg ik alle belangrijke momenten van de dag vast.

Een tastbare herinnering

In overleg maak ik voor jullie een trouwalbum met een selectie van de mooiste foto’s van de dag. Er zijn allerlei mogelijkheden om er écht jullie persoonlijke boek van te maken. Als het album af is kom ik het brengen, zodat jullie het daarna vol trots aan jullie familie en vrienden kunnen laten zien.