skip to Main Content

Fotoshoot met Donovan Kraag

De ster van chef-kok Donovan Kraag is rijzende. Hij had al een succesvol cateringbedrijf. Eind van de maand verschijnt hij nu ook op TV in een nieuw programma van RTL over gezond leven. Bij zijn nieuwe carrière hoort ook een vernieuwde website, mét foto’s.

Die foto’s mocht ik van hem gaan maken tijdens de opnames van BSportif. Als ik ergens moet fotograferen zorg ik er altijd voor dat ik een uur eerder op locatie ben, zodat ik mezelf goed kan voorbereiden. Bij aankomst bleek ik de eerste te zijn! Dit gaf me de gelegenheid om in alle rust met iedereen kennis te maken, wat de kwaliteit van de foto’s ten goede komt. Uiteindelijk was ik er de hele dag.

Ik heb Donovan gefotografeerd terwijl hij verschillende gerechten aan het koken was en heb een portretstoot met hem gedaan. Daarnaast heb ik ook portretten geschoten van Stevie Hartmann en Jeremy Sno, de presentatoren van het programma. Ik heb me dus heerlijk uit kunnen leven! Het resultaat kun je zien in mijn portfolio.

Benieuwd naar Donovans nieuwe website? Die is inmiddels af en heel mooi geworden. Zeker de moeite waard om ook te bekijken!

Back To Top