skip to Main Content

Grappige trouwfoto’s laten maken

Jullie hebben er zo lang naartoe geleefd en eindelijk is het zover. Jullie gaan trouwen! Natuurlijk willen jullie de dag vast laten leggen, zodat jullie mooie foto’s hebben voor later en altijd terug kunnen kijken naar hoe de dag eruit heeft gezien. Daar hoort natuurlijk ook een fotoshoot bij waarin jullie je prachtige jurk en pak kunnen showen, maar daarnaast is er tijdens de bruiloft altijd wel ergens een moment om even lekker gek te doen en grappige trouwfoto’s te laten maken…

Grappige trouwfoto’s maken met jullie vrienden

Vrienden, getuigen, bruidsmeisjes? Haal ze er maar bij. Na de ontvangst en de ceremonie hebben we er al een hoop plechtigheden, romantiek en emoties op zitten. Allemaal prachtig, serieus en waardevol, maar daarna is het ook fijn om even te ontladen.

Ik krijg regelmatig het verzoek van bruidsparen om naast mooie portretten en een reportage van de dag ook grappige foto’s te maken. Gewoon voor de leuk, of omdat humor centraal staat in hun relatie en dat dus zeker terug moet komen in de foto’s. U vraagt, wij draaien.

Zijn jullie er wel voor in om lekker gek te doen, dan heb ik allerlei gekke ideeën. Heb je zelf een grappig idee? Laat dat dan vooral weten. Dan gaan we dat natuurlijk doen!

Spontane acties

Soms vloeien grappige trouwfoto’s voort uit pure improvisatie. Ik vind het ontzettend leuk als tijdens een fotoshoot ineens iets geks of grappigs gebeurt. Dat levert vaak de leukste foto’s op. Zo had ik tijdens een fotoshoot het bruidspaar romantisch op een picknickkleedje neergezet. Keurig netjes. Niets aan de hand. Totdat de bruidegom plotseling onder de rok van de bruid dook. De reactie van de bruid is goud!

grappige trouwfoto

Interesse?

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf? Kijk eens rond op mijn website en neem gerust contact met mij op als jullie vragen of interesse hebben. In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Het is hierbij uiteraard belangrijk dat we afspreken op een locatie waar we 1,5 meter afstand kunnen houden. Liever skypen? Geen probleem.

Back To Top