skip to Main Content

November actie

Gaan jullie trouwen? Dan wil ik jullie van harte feliciteren! Er breekt een hele bijzondere en spannende tijd aan.

Er moet van alles geregeld worden, zoals een jurk, pak, de ringen en de trouwlocatie. En vergeet de fotograaf niet, want jullie bruiloft verdient natuurlijk de mooiste foto’s!

Kortingsactie

Hebben jullie nog geen fotograaf? Dan is dit jullie kans! Ik geef €400,- korting op jullie  trouwreportage, als jullie in november reserveren. Hebben jullie interesse, dan spreken we af voor een kennismakingsgesprek. Vinden jullie het vervolgens leuk om met mij in zee te gaan reserveren jullie mij voor jullie bruiloft.

Reserveren

Bij het vastleggen van jullie trouwdatum dienen jullie een aanbetaling te doen van 50% van het totaalbedrag. Uiteraard is de korting hierin al verrekend. De resterende 50% dienen jullie pas te voldoen na de bruiloft maar voor het versturen van de complete reportage.

Enthousiast geworden?

Willen jullie een kennismakingsgesprek? Stuur dan een berichtje of bel me. Benieuwd naar de prijzen, of willen jullie wat meer weten over trouwalbums? Kijk dan gerust op mijn website. Daar kunnen jullie ook verschillende voorbeelden zien van trouwreportages en ander werk.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Back To Top