skip to Main Content

Laatste concert van MainStreet

Aan alles komt een keer een einde. Zo ook aan de boyband MainStreet, helaas. Op 19 juni was het laatste concert van de vier jongens, die de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt. Toen ze begonnen waren het kinderen. Nu zijn ze boomlang en en hebben lage stemmen. Het was geweldig om ze te zien veranderen en hun talent te zien ontwikkelen.

Dankzij MainStreet heb ik zelf ook de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen. Een kans die ik met beide handen heb aangegrepen. Op 19 juni fotografeerde ik voor de laatste keer de meet & greet met de fans, en daarna het concert in een uitverkocht Vredenburg, dat voor iedereen een emotioneel afscheid was en een afsluiting van een bijzondere periode.

MainStreet was uniek in Nederland, maar ik hoop stiekum dat er in de toekomst andere, bijzondere projecten op mijn pad zullen komen.

MainStreet groepsfoto

MainStreet groepsfoto

Back To Top