skip to Main Content
Loveshoot

Loveshoot

Veel mensen laten hun liefde vastleggen tijdens hun bruidsreportage. Maar waarom geen spontane loveshoot? Lekker in de natuur, op het strand of in het bos, een oud stadscentrum, of een stoere industriële locatie? Het kan allemaal. Terwijl jullie genieten van elkaar, schiet ik mooie beelden.

Een loveshoot is ideaal om jullie liefde te vieren, met liefdevolle en spontane foto’s als resultaat. Tijdens de fotoshoot help ik met tips en tricks voor mooie en leuke poses. Een stijl van fotografie die ervoor zorgt dat je oprechte emoties en details terugziet in de foto’s. Laat de liefde er vanaf spatten! Een loveshoot zorgt niet alleen voor mooie foto’s als herinnering, het is ook nog eens leuk en romantisch om samen te doen!

Op deze pagina staan verschillende pakketten waar jullie voor kunnen kiezen, afhankelijk van jullie wensen en budget. Zo kunnen jullie de fotoshoot zo uitgebreid maken als jullie zelf willen. Interesse in een loveshoot? Dan kunnen jullie mij bellen of mailen. Samen spreken we dan een datum en locatie af.

  • Tip: Verras je partner met een loveshoot als jullie zoveel jaar samen zijn! Of als Valentijnscadeau.

Werkwijze loveshoot

Grote kans dat jullie niet iedere dag voor de camera staan. Ik begrijp dat het daardoor wat spannend of onwennig kan zijn voor jullie. Daarom help ik jullie met kleine opdrachtjes. Zo houden we het lekker speels met spontane foto’s als resultaat.

Investering loveshoot

Je boekt een loveshoot vanaf €195,-. Dat is voor maximaal 2 personen en bevat:

  • 1 uur fotoshoot op locatie naar keuze
  • 5 geselecteerde foto’s
  • Digitaal in hoge resolutie geleverd
  • Inclusief nabewerking en retouches
  • Extraatje: 1 afdruk van 21×29,7 cm
  • Exclusief reiskosten wanneer verder dan 25 km reizen

Zien jullie meer leuke foto’s in de selectie die jullie graag zouden willen hebben? Dat is geen enkel probleem. De bijkomende kosten zijn €7,50 per digitaal bestand.

Impressie loveshoot

Romantische fotoshoot
Loveshoot
Loveshoot
Romantische fotoshoot
Loveshoot
Loveshoot