skip to Main Content

Trouwreportage Kirstin en Frank


Op 6 juli was de grote dag van Kirstin en Frank. Het stel ging trouwen op het stadhuis in Zutphen. De dag begon met het vertrek van Frank. Hij ging zich omkleden bij een vriend, zodat Kirstin het rijk alleen had, samen met haar bruidsmeisjes.

Emotioneel moment

Kirstin werd opgehaald en naar de stad gebracht, waar Frank in de tuin van een restaurant op haar wachtte. Hij zag haar niet arriveren. Het was prachtig om de emotie op Franks gezicht te zien toen hij zich omdraaide en Kirstin voor het eerst in haar jurk zag.

Niet veel later voegden de kinderen van Frank zich bij het paar. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om een paar foto’s te maken van het paar samen met de kinderen, terwijl zij met z’n viertjes naar het stadhuis wandelden. Alle familie en vrienden hadden zich ondertussen op het stadhuis verzameld voor een warm welkom.

Fotoshoot en feest

Na de romantische en ontroerende ceremonie gingen Frank en Kirsten samen met mij een rondje wandelen door het centrum van de stad, voor de officiële shoot. Een oud volkswagenbusje bracht ze vervolgens naar de feestlocatie, alwaar getoast werd, taart gegeten en gedineerd. Een prachtige en romantische dag om nooit te vergeten.

Meer foto’s zien? Kijk dan op mijn pagina met trouwreportages.

Back To Top