skip to Main Content

Vroegboekkorting in januari en februari 2019

Yes! Jullie gaan trouwen! Er breekt een hele bijzondere en spannende tijd aan met veel om te regelen en heel veel voorpret.

Het organiseren van een bruiloft is best een berg werk. Er is veel om aan te denken.  Zo moeten jullie die droomjurk, het pak, de ringen en een trouwlocatie regelen. Vergeet de fotograaf niet, want jullie bruiloft is een unieke dag en verdient natuurlijk de mooiste foto’s!

Kortingsactie januari en februari 2019

Hebben jullie nog geen fotograaf? Dan is dit jullie kans! Ik geef 20% korting op jullie  trouwreportage, als jullie in januari of in februari 2019 reserveren. Hebben jullie interesse, dan spreken we geheel vrijblijvend af voor een kennismakingsgesprek. Voelen jullie een klik en willen jullie met mij in zee gaan? Dan reserveren jullie mij voor jullie bruiloft.

Reservering en aanbetaling

Bij het vastleggen van jullie trouwdatum dienen jullie een aanbetaling te doen van 50% van het totaalbedrag. Uiteraard is de korting hierin al verrekend. De resterende 50% dienen jullie pas te voldoen na de bruiloft maar voor het versturen van de complete reportage.

Zijn jullie enthousiast geworden?

Willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuur dan een berichtje of bel mij. Zijn jullie benieuwd naar de prijzen, of willen jullie wat meer weten over trouwalbums? Kijk dan gerust op mijn website. Daar kunnen jullie ook verschillende voorbeelden zien van trouwreportages en ander werk.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Back To Top