skip to Main Content

Zwangerschaps fotoshoot in de herfst

Ik mocht weer een hele leuke zwangerschaps fotoshoot doen. Op locatie deze keer, en wel in mijn favoriete stukje bos, dat deze tijd van het jaar extra mooi is.

Fotoshoot in de herfst

Elk seizoen heeft z’n charme, maar de herfst springt eruit, door de bonte kleurenpracht in de natuur. Geel, oranje en bruin gekleurde bomen, bergen bladeren op de grond en dan is er nog dat zachte licht door de zon die steeds lager aan de hemel staat. Al deze elementen vormen een perfecte setting voor een fotoshoot in de natuur. De keuze voor een zwangerschapsshoot in het bos was dus ook snel gemaakt!

Zwangerschaps fotoshoot op locatie

Ik ben altijd opzoek naar mooie stukjes natuur die zich goed lenen voor allerlei fotoshoots. Ik let daarbij extra op de toegankelijkheid van de locaties. Hoe minder ver lopen, hoe beter. Niet iedereen is namelijk even mobiel. Denk bijvoorbeeld aan familieshoots waarbij opa en oma ook mee gaan, of een pittige zwangerschap. Dan is het wel zo fijn om tóch de mogelijkheid te hebben om lekker naar buiten te kunnen.

Nu was er bij deze shoot geen sprake van een beperkte mobiliteit. Dat gaf ons de mogelijkheid om een mooie wandeling te maken en alle leuke plekjes op te zoeken!

Wél een zwangerschapsshoot, maar liever niet naar buiten?

Lijkt het je leuk om een zwangerschaps fotoshoot te doen, maar zie je het door een moeilijke zwangerschap niet zitten om naar buiten te gaan? Dan kun je kiezen voor een studio shoot. Ik heb een mobiele studio die ik overal op kan bouwen. Heb je een ruime woonkamer, dan kom ik gewoon naar je toe. Lukt dat niet, dan bouw ik mijn studio op in mijn eigen woonkamer waar je van harte welkom bent. Uiteraard staat de thee voor je klaar.

Back To Top