skip to Main Content

Zwangerschapsshoot cadeau

 

Ik vind terugkerende klanten altijd een hele eer. Voor mij is het een groot compliment. Ik was dus ook ontzettend blij toen Sven contact met mij opnam voor een zwangerschapsshoot, die hij cadeau wilde doen aan zijn vrouw Femke voor haar verjaardag. Eerder heb ik al hun bruiloft vast mogen leggen.

Zwangerschapsshoot cadeau

Femke wilde graag een babyshower, maar door corona kon dat helaas niet doorgaan. Het was geen leuke tijd om zwanger te zijn en ze baalde ervan. Een verjaardagsfeest zat er ook al niet in met de strenge coronaregels die op dat moment van kracht waren. Sven wilde Femke toch een speciale dag bezorgen door op haar verjaardag een zwangerschaps fotoshoot te doen.

Femke mocht er niets vanaf weten. Met een smoes kreeg hij haar zover dat ze een mooie jurk voor hem aantrok en met hem mee ging naar de afgesproken locatie. Dat haar een verrassing te wachten stond had ze wel door, maar wat het zou zijn bleef haar tot het aller laatste moment een raadsel.

Fotoshoot op een fijne locatie

Natuurlijk hebben we bij de keuze van een locatie rekening gehouden met het feit dat Femke niet zo ver meer kon lopen. Vanaf de parkeerplaats waren alle mooie plekjes dichtbij. Daarnaast waren er voldoende plaatsen waar zij even kon gaan zitten en uitrusten, mocht het nodig zijn.

Zwangerschapsshoot met hond

De trouwe viervoeter van het stel was ook mee. De vrolijke labradoodle is immers een onderdeel van het gezin. Hij mocht dus niet ontbreken! Het was nog een hele uitdaging om hem mooi te laten poseren. Hij was namelijk erg gefixeerd op zijn baasjes. Uiteindelijk is het wel gelukt om een paar mooie shots van het stel met de hond te krijgen.

zwangerschapsshoot met hond

Na de shoot kwamen een paar vrienden naar de locatie om Femke vanaf een gepaste afstand te feliciteren. Haar dag kon niet meer stuk!

Inmiddels is Femke bevallen van een prachtige dochter.

Wil je meer foto’s zien van deze zwangerschapsshoot? Bekijk dan mijn portfolio. Heb jij interesse in een zwangerschapsshoot of een andere fotoshoot, voor jezelf of voor iemand anders? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden, en kijk ook eens lekker rond op mijn website.

Back To Top