skip to Main Content

Maatregelen tegen coronavirus

coronavirus

We kunnen er niet omheen. Het coronavirus is in ons land. Als we ons allemaal strikt aan de adviezen van het RIVM houden kunnen we het virus indammen en een hoop chaos en doden voorkomen. Ik houd mij uiteraard aan de adviezen van het RIVM en neem gepaste maatregelen.

Maatregelen tegen coronavirus bij fotoshoots

De adviezen van het RIVM hebben invloed op mijn werk als fotograaf. Ondanks alles wil ik er toch voor zorgen dat je een leuke shoot bij mij kunt boeken en mooie foto’s krijgt. Sommige shoots kunnen gewoon doorgaan. Andere niet.

  • Fotoshoots met één persoon, profielfoto shoots en headshots zijn geen enkel probleem. Deze kunnen gedaan worden op een buitenlocatie, op kantoor of in de mobiele studio die ik bij mij thuis opbouw. Het is hierbij namelijk geen probleem om 1,5 meter afstand te houden. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle oppervlakken en deurklinken die je mogelijk aanraakt zijn ontsmet. Op een buitenlocatie, bijvoorbeeld in het bos of op het strand valt er weinig te ontsmetten. Toch zorg ik ervoor dat ik voorzien ben van middelen om dat toch te kunnen doen.
  • Profielfoto’s van werknemers kunnen ook gewoon gemaakt worden, zij het in een kleiner aantal personen per dag. Ik bouw extra tijd in zodat er geen wachtrij ontstaat en zie erop toe dat de veilige afstand bewaakt blijft.
  • Het is nu niet mogelijk om een familieshoot bij mij te boeken, omdat het met groepen niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te houden.
  • Het zelfde geld voor newborn shoots, omdat ik daarbij direct contact heb met het kindje. Dat maakt het risico te groot.
  • Vrijblijvende kennismakingsgesprekken kunnen doorgaan op plaatsen waar de 1,5 meter afstand gewaarborgd blijft. Daarnaast bied ik de mogelijkheid om te skypen of te facetimen. Zo kunnen we elkaar toch zien en ontstaat er een beter beeld dan via de telefoon.
  • Uiteraard houd ik daarnaast mijn eigen gezondheid zeer goed in de gaten. Dit verwacht ik daarnaast ook van mijn klanten. Als iemand zich niet lekker voelt verplaatsen we direct de shoot naar een later moment.

Fotoshoots kunnen gewoon doorgaan

Je fotoshoot kan dus gewoon doorgaan. Wil je de afspraak toch verzetten? Dat vind ik uiteraard ontzettend jammer, maar begrijp ik wel. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

 

 

Back To Top