skip to Main Content

Newborn shoot

Die kleine vingertjes en teentjes, lieve donshaartjes en dat zachte huidje… Een klein wondertje groet zo snel. Voor je het weet kan je kindje lopen! Wil je de herinnering aan deze bijzondere tijd voor altijd bewaren? Laat dan mooie foto’s van je baby maken met een newborn shoot.

Is er een kindje op komst? Gefeliciteerd! Laat deze bijzondere gebeurtenis vastleggen met een prachtige, unieke newborn shoot. Ik vind het geweldig om alle kleine details aan een piepklein babytje te fotograferen. Die kleine vingertjes, lieve voetjes en zachte donshaartjes; schattige details om te koesteren voor later. Met plezier leg ik alles voor jullie vast, zodat jullie altijd terug kunnen kijken op deze bijzondere tijd.

Bij een newborn shoot kom ik bij jullie thuis, waar ik mijn mobiele studio opbouw. Omdat iedere baby anders reageert en sommige baby’s net iets meer aandacht nodig hebben knuffelen we net zo lang tot we alle mooie plaatjes hebben gemaakt. Zijn er speciale wensen? Dan kun je deze altijd doorgeven.

Tip: Plan de newborn shoot binnen de eerste twee weken na de geboorte van jullie kindje, omdat het dan nog diep slaapt en in verschillende houdingen kan worden gelegd.

Over de newborn shoot

  • De shoot vindt plaats bij jullie thuis.
  • De totale duur is ongeveer 3 uur, maar het kan uitlopen. Voor de rust is het verstandig om die dag geen andere afspraken te maken.
  • Ik neem verschillende accessoires mee zoals mutsjes, doeken en een mand met vachtjes ter aankleding.