skip to Main Content

Newborn shoot bij jullie thuis

Negen maanden hebben jullie ernaar toegeleefd. Alles geregeld, de babykamer ingericht en afgeteld. Eindelijk is het zover. Jullie kleine wondertje is geboren. Dat magische, prille begin is zo voorbij. Een goede reden dus om jullie kleintje te vereeuwigen met een newborn shoot.

Newborn shoot bij jullie thuis

Nu kun je met je pasgeboren baby naar een fotostudio, maar na een bevalling en zeker bij jullie eerste kindje, is het lang niet altijd even fijn om binnen die eerste twee weken de straat op te gaan. Gelukkig hoeft dat niet. Ik heb een mobiele studio die ik bij jullie thuis kan opbouwen. Naast mijn professionele apparatuur neem ik allerlei decoratie materialen mee ter aankleding van de shoot, zoals een mand, bontvachtjes, kleedjes, sjaals, hoofdbandjes en zwachtels.

Werkwijze newborn shoot

Ongeveer een uur voor we gaan beginnen sta ik bij jullie voor de deur. Ik laad mijn spullen uit en bouw de studio op een plek waar ik de ruimte heb. Meestal is dat de woonkamer. Een mooi moment voor jullie om het kleintje in bad te doen en te voeden. Een kwartier na de voeding is je newborn lekker slaperig en kunnen we beginnen. Samen bekijken we welke kleuren en accessoires we gaan gebruiken. We proberen verschillende wraps en poses en ik fotografeer het kindje van alle kanten. Details, zoals kleine teentjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Ik neem hiervoor ruim de tijd. Op de newbornshoot pagina geef ik een tijdsindicatie van 3 uur, maar het kan zomaar uitlopen!

Waar je rekening mee moet houden bij een newborn shoot

  • Jullie baby zal af en toe bloot zijn, omdat dat schattig is op de foto’s, of omdat we hem of haar gaan zwachtelen. Zorg er daarom voor dat de ruimte waar we de shoot gaan doen goed verwarmd is.
  • We starten een kwartier na de voeding met de shoot. Dan is je baby lekker slaperig.
  • De shoot duurt minimaal 3 uur, maar kan uitlopen. Het is daarom fijn om verder niets te plannen. Zo hebben we alle tijd en rust om mooie foto’s te maken van jullie newborn.

Lifestyle newborn foto’s

Hebben jullie niet zo veel met een studiosetting en willen jullie graag foto’s in reportage stijl van de eerste dagen met jullie kindje? Dat is geen enkel probleem. Geef gerust jullie wensen door, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Heb je interesse in een newborn fotoshoot? Wil je er graag meer over weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Back To Top