skip to Main Content

Verras je valentijn met een loveshoot

Loveshoot

De winkels liggen weer vol met bonbons, hartjesknuffels en andere prullaria met liefdesverklaringen. Valentijn staat voor de deur! Het is een mooi moment om je lief te verrassen en samen de liefde te vieren. Je kunt natuurlijk een bos rode rozen geven, maar die zijn na een week verwelkt. Bonbons zijn binnen no time verorberd. Wil je een blijvende indruk en een romantische herinnering maken, verras je valentijn dan met een loveshoot.

Mijn lief en ik bijvoorbeeld vinden het erg leuk om elkaar bij gelegenheden activiteiten cadeau te doen. Zo is het cadeau iets om naar uit te kijken, een moment samen en een herinnering om te koesteren. Samen herinneringen maken is voor ons uiteindelijk toch het meest waardevol. Een loveshoot past perfect bij dat idee.

Waarom een loveshoot cadeau geven?

Het leuke van een loveshoot is dat je een bijzonder uitstapje hebt met een blijvend resultaat, namelijk professionele foto’s van jullie samen. Foto’s die je kunt inlijsten, ophangen, verwerken in een fotoboek of kunt gebruiken als achtergrond scherm op je mobiel of pc. Bij een eerstvolgende verjaardag kun je er ook nog eens je ouders en opa’s en oma’s blij mee maken. Is dat effe mooi meegenomen?!

Loveshoot

Dit kun je verwachten van een loveshoot

Boek je bij mij een loveshoot, dan kijken we samen naar een datum en een mooie locatie. Dat kan het strand zijn, of een mooi park of bos. Eenmaal op locatie zoeken we mooie plekjes op waar jullie hand in hand kunnen wandelen, of knus samen zitten. Jullie genieten van elkaars gezelschap, terwijl ik foto’s maak. Natuurlijk help ik jullie met tips en tricks voor de mooiste poses.

Wat krijg je?

Op de loveshoot pagina staan verschillende pakketten waar jullie voor kunnen kiezen, afhankelijk van jullie wensen en budget. Jullie kunnen het zo uitgebreid maken als jullie zelf willen. Jullie krijgen minimaal 5 geselecteerde foto’s,  digitaal in hoge resolutie geleverd en 1 afdruk van 21×29,7 cm. Zo hebben jullie gelijk een tastbare herinnering aan de romantische fotoshoot.

Heb je interesse in een romantische fotoshoot? Wil je er graag meer over weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Romantische fotoshoot

Back To Top