skip to Main Content

Black Friday deal: 20% korting op alle fotoshoots

Korting, korting, korting! Heb jij nog representatieve portretfoto’s nodig of wil je graag een bijzonder cadeau geven voor de feestdagen? Sla dan snel je slag en reserveer een fotoshoot met 20% korting!

Black Friday korting tot en met 2 december

Omdat Black Friday gevolgd wordt door Cyber Monday krijg je tot en met maandag 2 december 20% korting op alle fotoshoots! Dus of je nu zakelijke profielfoto’s nodig hebt voor LinkedIn, je ronde buikje wil vereeuwigen met een zwangerschapsshoot, oma een familieshoot cadeau wil doen onder de kerstboom, de liefde wil vieren met een romantische fotoshoot met je lover, de tv-wereld wil bestormen met nieuwe headshots of die wolk van een pasgeboren baby wil laten vastleggen op de gevoelige plaat: het kan allemaal!

Voorwaarden Black Friday korting

Je hoeft niet direct voor de camera. Het gaat erom dat je de shoot boekt binnen de actieperiode. De shoot zelf kan ook op een ander moment plaatsvinden. Ben je uitgerekend in het voorjaar, dan reserveer je voor een newbornshoot een datum voor die tijd. Je kunt ook een loveshoot boeken, deze cadeau geven onder de kerstboom en de datum vastleggen op 14 februari. Twee romantische vliegen in één klap!

Waar wacht je nog op? Reserveer snel een fotoshoot naar keuze en geef je familie, partner, vriend/vriendin of natuurlijk jezelf een origineel cadeau!

Wil je graag meer informatie? Schroom niet en neem contact met mij op.

 

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Je bericht

  Back To Top